Menu

t.e.m. 25 juni

Helaas kunnen we niet tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties. Informeer per mail/telefoon alvorens te reserveren.

Indien U wijzigingen wenst aan het menu kan hiervoor mogelijks een supplement aangerekend worden.

 

MENU LA CUENTA

LANGOUSTINE

dashi ⋅ gember ⋅ soja

COQUILLE

Cecina ⋅ bloemkool ⋅ hazelnoot

CORVINA *

risotto ⋅ asperges ⋅  tuinboon ⋅ jus van moriel

TANDOORI CHICKEN **

raita ⋅ mango ⋅ paksoi

KALFS FILET PUR

asperge ⋅ doperwt ⋅ tierenteyn ⋅  pommes anna

FRAMBOOS

witte chocolade ⋅ pineberry

Kazen als extra gerecht 14

Kazen in plaats van dessert 9

Vier-gang 65 | Aangepaste wijnen 25 | BOB wijnen 15

Vijf-gang 75 | Aangepaste wijnen 30 * | BOB wijnen 20

Zes-gang 85 | Aangepaste wijnen 35 ** | BOB wijnen 25

 

Op vrijdag- & zaterdagavond serveren we uitsluitend de vijf- en zesgangenmenu

 

MENU CHEF’S CHOICE

Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen

 

De keuze van de Chef, met het beste van elk seizoen en de inspiratie van het moment.

3-GANGENMENU        42

3-GANGENMENU ALL IN*     58

*Inclusief aangepaste wijnen tot aan het dessert, water en koffie/thee

 

A la carte

Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen

 
Voorgerecht

LANGOUSTINE             € 24

dashi ⋅ gember ⋅ soja

COQUILLE                       € 25

Cecina ⋅ bloemkool ⋅ hazelnoot

TANDOORI CHICKEN   € 22

raita ⋅ mango ⋅ paksoi

 

HOOFDgerecht

KABELJAUW               € 35

asperge ⋅ mousseline ⋅  polderpuree

KALFS FILET PUR      € 42

asperge ⋅ doperwt ⋅ tierenteyn ⋅  pommes anna

CORVINA                     € 36

risotto ⋅ asperges ⋅  tuinboon ⋅ jus van moriel

nagerecht

DAME BLANCHE               € 10

 KAASPLANKJE                  € 15


FRAMBOOS                       € 12

witte chocolade ⋅ pineberry