Menu
t.e.m. 25 juni
Helaas kunnen we niet tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties. Informeer per mail/telefoon alvorens te reserveren.
Indien U wijzigingen wenst aan het menu kan hiervoor mogelijks een supplement aangerekend worden.
MENU LA CUENTA
LANGOUSTINE
dashi ⋅ gember ⋅ soja
COQUILLE
Cecina ⋅ bloemkool ⋅ hazelnoot
CORVINA *
risotto ⋅ asperges ⋅ tuinboon ⋅ jus van moriel
TANDOORI CHICKEN **
raita ⋅ mango ⋅ paksoi
KALFS FILET PUR
asperge ⋅ doperwt ⋅ tierenteyn ⋅ pommes anna
FRAMBOOS
witte chocolade ⋅ pineberry
Kazen als extra gerecht 14
Kazen in plaats van dessert 9
Vier-gang 65 | Aangepaste wijnen 25 | BOB wijnen 15
Vijf-gang 75 | Aangepaste wijnen 30 * | BOB wijnen 20
Zes-gang 85 | Aangepaste wijnen 35 ** | BOB wijnen 25
Op vrijdag- & zaterdagavond serveren we uitsluitend de vijf- en zesgangenmenu
MENU CHEF’S CHOICE
Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen
De keuze van de Chef, met het beste van elk seizoen en de inspiratie van het moment.
3-GANGENMENU 42
3-GANGENMENU ALL IN* 58
*Inclusief aangepaste wijnen tot aan het dessert, water en koffie/thee
A la carte
Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen
Voorgerecht
LANGOUSTINE € 24
dashi ⋅ gember ⋅ soja
COQUILLE € 25
Cecina ⋅ bloemkool ⋅ hazelnoot
TANDOORI CHICKEN € 22
raita ⋅ mango ⋅ paksoi
HOOFDgerecht
KABELJAUW € 35
asperge ⋅ mousseline ⋅ polderpuree
KALFS FILET PUR € 42
asperge ⋅ doperwt ⋅ tierenteyn ⋅ pommes anna
CORVINA € 36
risotto ⋅ asperges ⋅ tuinboon ⋅ jus van moriel
nagerecht
DAME BLANCHE € 10
KAASPLANKJE € 15
FRAMBOOS € 12
witte chocolade ⋅ pineberry