Menu

t.e.m. 6 augustus

Helaas kunnen we niet tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties. Informeer per mail/telefoon alvorens te reserveren.

Indien U wijzigingen wenst aan het menu kan hiervoor mogelijks een supplement aangerekend worden.

 

MENU LA CUENTA

TONIJN

cannelloni van Granny Smith ⋅ sesam ⋅ yuzu kosho

KNOLSELDER

mimolette reserve 18mnd ⋅ gebrande hazelnoot ⋅ ras el hanout

OOSTERSCHELDE KREEFT *

ingelegde tomaat ⋅ basilicum ⋅  groene asperge ⋅ romanesco

TARBOT **

jonge spinazie ⋅ vin jaune

EEND UIT CHALLANS

bataat ⋅ Luikse siroop ⋅ truffel

KERS

chocolade ⋅ maftoul ⋅ miso

 

Kazen als extra gerecht 14

Kazen in plaats van dessert 9

Vier-gang 65 | Aangepaste wijnen 25 | BOB wijnen 15

Vijf-gang 75 | Aangepaste wijnen 30 * | BOB wijnen 20

Zes-gang 85 | Aangepaste wijnen 35 ** | BOB wijnen 25

 

Op vrijdag- & zaterdagavond serveren we uitsluitend onze vijf- en zesgangenmenu

 

MENU CHEF’S CHOICE

Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen

 

De keuze van de Chef, met het beste van elk seizoen en de inspiratie van het moment.

3-GANGENMENU        42

3-GANGENMENU ALL IN*     58

*Inclusief aangepaste wijnen tot aan het dessert, water en koffie/thee

 

A la carte

Niet op vrijdag, zaterdag en feestdagen

 
Voorgerecht

TONIJN      €24

cannelloni van Granny Smith ⋅ sesam ⋅ yuzu kosho

GAZPACHO       €21

doperwt ⋅ gerookte paling

KNOLSELDER      €16

mimolette reserve 18mnd ⋅ gebrande hazelnoot ⋅ ras el hanout

 

HOOFDgerecht

OOSTERSCHELDE KREEFT      €49

ingelegde tomaat ⋅ basilicum ⋅  groene asperge ⋅ romanesco

EEND UIT CHALLANS      €42

bataat ⋅ Luikse siroop ⋅ truffel

TARBOT      €45

jonge spinazie ⋅ vin jaune

 
nagerecht

KERS      €12

chocolade ⋅ maftoul ⋅ miso

DAME BLANCHE      €10

KAASPLANKJE          €15