MENU LA CUENTA

T.E.M. 15 april

 

 

ZEEBAARS

koolrabi ⋅ mierikswortel ⋅ tomaat ⋅ nori

HANDGEDOKEN NOORSE COQUILLE

pastinaak ⋅ kervel ⋅ oesterzwam

TARBOT

oester ⋅ spinazie ⋅ lavas ⋅ mousseline

DUIF  ‘ANJOU’ **

groene asperge ⋅ aardpeer

ENTRECOTE ‘HEREFORD’

aubergine ⋅ sucrine ⋅  foyot

DULCHE

hazelnoot ⋅ koffie ⋅ miso

 

Kazen als extra gerecht 14

Kazen in plaats van dessert 9

     Vijf-gang 85 | Aangepaste wijnen 35  | BOB wijnen 25

 ** Zes-gang 97 | Aangepaste wijnen 42 | BOB wijnen 32

 

Op vrijdag- & zaterdagavond serveren we uitsluitend onze vijf- en zesgangenmenu