MENU LA CUENTA

 

 

TATAKI VAN TONIJN

ponzu ⋅ sesam ⋅ edamame

TARBOT

langoustine ⋅ beukenzwam ⋅ aardpeer ⋅ beurre blanc

IBERICO *

pastinaak ⋅ cevenne ⋅  wintertruffel

RAVIOLI VAN FAZANT**

schorseneer ⋅ foie gras

HERT

knolselder ⋅ spruit ⋅ vacherin mont d’or ⋅ gratin ⋅ blauwe bes

CHEESECAKE

ananas ⋅ mango ⋅ witte chocolade

 
 
 

Kazen als extra gerecht 14

Kazen in plaats van dessert 9

 

Vier-gang 68 | Aangepaste wijnen 28 | BOB wijnen 18

Vijf-gang 80 | Aangepaste wijnen 35 * | BOB wijnen 25

Zes-gang 92 | Aangepaste wijnen 42 ** | BOB wijnen 32

 

Op vrijdag- & zaterdagavond serveren we uitsluitend onze vijf- en zesgangenmenu